Nog een update!

23 januari 2024 16:14

Mirjam is, samen met maatje Bert, verhuisd naar een prachtige omgeving in de provincie Groningen. In de oude melkkamer van een stal zijn ze nu aan het wennen aan de nieuwe omgeving. Mirjam is al de beste maatjes met haar nieuwe verzorgster. Ze komt meteen aanlopen als ze haar hoort en laat zich lekker kroelen.

Blacky is terug op zijn oude, vertrouwde plekje. We hebben gewacht met terugzetten tot begin januari, na het vuurwerkgeweld. We hadden een houten hokje voor hem meegenomen, maar daar moet ie nog niks van hebben. Hij ligt in zijn vertrouwde bak.

Jens heeft nog lang aan de medicatie gezeten, antibiotica en pijnstillers. Hierdoor is zijn staart zo goed genezen dat een amputatie niet meer nodig was. De pech voor hem was dat na het maken van gebitsfoto's bleek dat er heel veel kiezen slecht waren. Dus de donaties voor zijn staart zijn gebruikt om hem een pijnvrij bekje te geven. Ook hij is terug op zijn eigen plek. Omdat hij daar nog niet zo lang rondliep is hij eerst aan het wennen in de buitenkatten ren.