Normal f3460b87e168cf6284a56f769113fcf52a55438c

Marie en Kees

27 oktober 2020 14:00

Marie en Kees leefden al jaren op straat. In 2010 hadden wij ze gevangen en zijn ze steriel gemaakt. Allebei verwilderd. Gelukkig konden ze terug naar hun vertrouwde plek. Hun voerders wilden graag voor hen blijven zorgen. Afgelopen voorjaar werden we gebeld. Er liepen 2 schuwe katten bij iemand in de tuin, heel hongerig. Het bleek dat de voerders waren overleden. Een paar mensen in de buurt hadden het overgenomen, maar waren een voor een verhuisd. En toen was er niemand meer voor hen...

Met hulp van de melder hebben we ze snel kunnen vangen. De 2 inmiddels seniortjes waren gelukkig nog kerngezond, maar ze hadden nu slechte gebitjes. En dat doet erg zeer. Marie en Kees hun gebitjes zijn behandeld. Ze zitten nu zonder pijn op een fijne opvangplek voor verwilderde senioren.
 
Kun je een paar euro missen? Doneer dan voor dit project! Katjes als Marie en Kees zijn er heel blij mee. Of help door dit bericht te delen met jouw vrienden en familie via Whats app. Klik op het icoontje onder aan dit bericht en deel je verzoek!